algo de nubes
  • Màx: 18.7°
  • Mín: 8.69°
18°

ARCA enviarà fotos de les pintades «incíviques» de Palma a la Policia Local perquè les incorpori a la base de dades

L'Associació per a la Revitalització de Centres Antics (ARCA) ha anunciat aquest divendres que enviarà periòdicament fotografies de pintades a la Policia Local de Palma, perquè les incorpori en la seva base de dades i col·labori així en la dissuasió d'aquests actes «incívics».

L'entitat ha indicat que, a través d'aquesta via de col·laboració, avisaran als policies de quan es va realitzar la foto i de quin és la grandària de la pintada, no només d'aquelles que afecten el patrimoni històric i als elements catalogats, sinó també a qualsevol paret dels barris de Palma.

Aquesta iniciativa va ser acordada dijous passat en una reunió en la qual van assistir la regidora de Seguretat Ciutadana, Joana Maria Adrover, i representants de la Policia Local i d'ARCA. Durant aquesta trobada, l'associació va traslladar la «sensació d'indefensió que té la ciutadania davant la proliferació d'aquestes pintades».

ARCA ha recordat que la campanya 'No pintades' persegueix retirar les pintades com a mesura de dissuasió, perquè «l'ego dels incívics no es veu alimentat si s'esborra la seva malifeta», i fomentar l'educació preventiva i la persecució d'actes delictius.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni, fa mes de 3 anys

L'Ajuntament no pot fer un inventari d'això amb el seu personal? Una cosa és la col·laboració ciutadana, i una altra és haver de fer-los la feina. Quin personal, de veres...

Valoració:4menosmas
Per Joan Reynés Morro, fa mes de 3 anys

Es una foto esplèndida i magnífica, digna de anar a concurs.



Es molt important enviar aquestes fotos d'actes vandàlics a la policia perquè la brigada corresponent es posi a netejar-les el mes aviat possible.

Valoració:6menosmas
Per Oh, fa mes de 3 anys

Les d'Arran

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente