cielo claro
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.32°
19°

'Son Bonet Pulmó Verd' considera «insuficient» l'oferta d'Aena sobre el parc fotovoltaic

La plataforma 'Son Bonet Pulmó Verd' ha manifestat aquest dimecres que l'oferta plantejada per AENA «és insuficient», encara que ha valorat positivament l'inici de les converses amb els responsables de l'entitat sobre la instal·lació del parc fotovoltaic en els terrenys de Son Bonet.

La plataforma ha explicat que es tracta d'un primer pas que «ha de propiciar la reflexió d'AENA quant a la viabilitat d'aquest projecte, contrari tant a la voluntat els veïns de la zona com a la compatibilitat amb els usos aeronàutics i patrimonials del qual va ser primer aeroport de Mallorca».

La plataforma ha expressat també la seva preocupació pel fet que, en una primera lectura de la trobada, «AENA mantengui les seves intencions de dur a terme el projecte del parc, encara que es compromet a revisar-lo».

«L'oposició veïnal al projecte, en tots els solars i de manera especial en la zona de lliure accés públic, és total. Perquè no compleix els paràmetres de projecte estratègic industrial amb què es presenta a la societat i resulta del tot incompatible amb els usos històrics i veïnals», han recordat des de la plataforma.

'Són Bonet Pulmó Verd' ha assegurat que seguirà de prop les gestions entre les institucions i AENA, i ha anunciat noves accions i al·legacions contràries al projecte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.