algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Aconsegueixen aturar 6 dels 7 desnonaments prevists per aquest dilluns

La plataforma Stop Desnonaments Mallorca ha informat que sis dels set desnonaments previstos per a aquest dilluns han estat paralitzats, la majoria d'ells en el barri de Son Gotleu.

Segons han explicat des de la plataforma, cinc d'aquests llançaments estaven suspesos des del divendres. Tres d'aquests estaven programats a Son Gotleu, un altre en el districte Ponent de Palma i un altre en un poble de Mallorca.

Així mateix, un sisè desnonament s'ha suspès aquest matí gràcies a la mobilització ciutadana a les portes de l'habitatge al carrer Picos de Urbión. D'acord amb l'entitat, al voltant de 30 persones mantenint la distància de seguretat s'han reunit per a protestar contra el llançament.

Desnonament a Reis Catòlics

Finalment, aquest dilluns s'ha executat un desnonament al carrer Reis Catòlics a una dona de més de 70 anys, la qual no era conscient que tenia una data de llançament. D'acord amb la plataforma, l'afectada tenia informes mèdics que avalaven que pateix una malaltia.

Stop Desnonaments Mallorca ha apuntat que el desnonament ha estat executat perquè l'entitat no tenia constància d'aquest llançament i han arribat tard per a paralitzar-lo.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.