algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
10°

Stop Desnonaments atura dos llançaments prevists per aquest dimarts a Palma

Stop Desnonaments Mallorca ha aturat aquest dimarts dos llançaments a Palma, un que afectava una família amb quatre fills menors i un altre que afectava una mare soltera víctima de violència de gènere.

L'organització alertava al matí d'una «onada de desnonaments» en concentrar-se 23 desallotjaments en 15 dies, amb una anomenada als seus simpatitzants per a acudir a impedir els desnonaments.

Segons ha informat l'organització, per a aquest dilluns hi havia prevists dos desnonaments que han estat paralitzats i per a aquest dimarts tres, dels quals un va ser paralitzat. Un dels desallotjaments estava previst a les 13.30 hores a Son Roca i afecta a una família amb quatre fills menors residint en un habitatge d'un banc. Ha estat suspès.

L'altre desnonament d'aquest dimarts, a la plaça Progrés, afecta a una mare soltera, amb un fill adolescent al seu càrrec i víctima de violència de gènere. Segons han explicat des de Stop Desnonaments, la dona «ha passat d'una bona situació en la qual podia llogar un molt bon pis a estar econòmicament enfonsada». Aquest desnonament també ha estat suspès.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.