algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 13.38°
15°

Els veïns de Nuredduna critiquen la «doble vara de mesurar» de Cort i exigeixen un projecte basat en el diàleg i el consens

Cartell en un comerç del carrer Nuredduna. | ARCA

La campanya 'Pere Garau, molt més que Nuredduna', impulsada per Flipau amb Pere Garau, ARCA i l'Associació de Comerciants mercat Pere Garau, ha denunciat aquest cap de setmana la «doble vara de mesurar» de l'Ajuntament de Palma.

Segons les entitats, els projectes desenvolupats a altres barris han comptat amb el «diàleg i el consens dels veïnats», fet que no ha passat amb el projecte de Nuredduna.

Segons les organitzacions, «la participació és un dels pilars sobre els quals es construeix la idea de democràcia i és també un dels criteris a través dels quals els ciutadans jutgen l'acció dels seus governs».

D'altra banda, segons han explicat, el desenvolupament de la participació «contribueix a potenciar altres valors bàsics de la democràcia local i resulta així un estímul eficaç per a impulsar la transparència en la gestió pública i propícia la receptivitat dels governs, ja que els intercanvis entre ciutadans i autoritats locals permeten ajustar millor les polítiques i els serveis públics a les preferències dels ciutadans». «La participació, fins i tot, ha estat considerada com una espècie d'escola democràtica tant per als governants com per a la ciutadania», han afegit.

Així, segons han assegurat les entitats, «resulta poc comprensible per a la gent la imposició per part de Cort de la seva proposta de Nuredduna quan s'han establert processos participatius per a les actuacions a la Plaça Major i Cotlliure. A la Plaça d'Espanya i a Metge Josep Darder anuncien consens i diàleg». «Exigim a Cort que paralitzi el seu projecte de Nuredduna i que obri un procés de participació, diàleg i consens», han sentenciat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per balmany, fa mes de 3 anys

Lo que no quieren es que les quiten las plazas de aparcamiento y si hay reforma, que es necesaria, que les den uno. Si viviese en la zona, yo pediría dos, que son los que necesito. Así de claro.

Valoració:0menosmas
Per Carme R, fa mes de 3 anys

Esperem que no es converteixi en un altre carrer Blanquerna, on es fa tan difícil passejar entre tantes cadires de bars.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente