lluvia ligera
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Els veïns del Pla de na Tesa i el Pont d'Inca, en contra del parc fotovoltaic de Son Bonet

Els veïns del Pla de na Tesa i el Pont d'Inca s'han manifestat en contra del parc fotovoltaic de Son Bonet. | dBalears

La Plataforma pro Pulmó Verd, que aglutina veïnats del Pla de na Tesa i el Pont d'Inca, s'ha manifestat aquest dissabte en contra del parc fotovoltaic projectat en una zona verda de Son Bonet.

El projecte, que inclou la participació d'Aena i l'Ajuntament de la localitat, encara s'ha de publicar al BOIB. Amb tot, inclou la instal·lació de plaques en una zona verda de la zona. Els veïns, en lloc de plaques, volen que s'hi plantin arbres.

De fet, com ha assegurat Manel Gomárriz, portaveu de l'entitat, en declaracions a IB3, «volem que es preservi aquesta zona verda i que sigui utilitzada pels residents». «No estam en contra de les energies verdes, estam en contra de què s'instal·lin les plaques fotovoltaiques en aquesta zona que té un gran valor mediambiental», ha recalcat. «Volem que aquesta zona sigui un pulmó verd entre Palma i Marratxí», ha sentenciat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per cómo se come, fa mes de 3 anys

Nadie quiere antenas, pero todos tenemos el móvil, la tableta, el ordenador y la pijadita. Nadie quiere centrales a carbón, pero todos queremos la cocinita, la calefacción y la duchita caliente. Todos queremos salir de la ciudad a embarullar el monte y la playa, pero con el autito que consume gasolina o electricidad. Y eso, cómo se come?.

Valoració:0menosmas
Per jbm, fa mes de 3 anys

Es veinats no estan en contra de que es faça un parc fotovoltaic, estan en contra de que es faça, precisament, a una zona per on passa la gent, a una zona que estava previst que fos arbrada i parc públic. Diuen que Son Bonet és molt gran i que hi ha altres redols i/o edificis oin fer un parc fotovoltaic. Per altra banda, si jo fos veinat, tendria por de que no fos una maniobra per ampliar sa operativitat de Son Bonet, i fer-hi aterrar avions particulars de milionaris que ara aterren a Son Sant Joan, per augmentar es col·lapse que tornarem a tenir si això de sa COVID s'acaba qualque dia.

Valoració:-1menosmas
Per Nofret, fa mes de 3 anys

Es trist haver de triar entre dues coses que necessitem urgentment a Mallorca. Necessiten moltes més zones recreatives, zones d'esbarjo i de passeig i també zones d'acampada. La gran quantitat de persones agobiades que necessiten sortir de Palma i saturen paratges naturals que s'haurien de protegir com les Fonts Ufanes, el Salt del Freu, etc. en son una bona mostra. Però per altre banda si no deixem de produir i consumir energies brutes, la humanitat no tenim futur.

Valoració:2menosmas
Per Manolito, fa mes de 3 anys

Molt millor zona d'arbres per PULMÓ VERD!. Des de quan a AENA i a ses electriques els hi preocupa el medi ambient? pot ser serem pobres, però no beneits.
Molts, ja no ens deixem manipular!

Valoració:1menosmas
Per Ecologista global, fa mes de 3 anys

Companyeros, no és el mateixa energia verda, que et vulguin vendre una operació de color verd, destinada a subministrar energia a Son Sant Joan perquè més avions puguin contaminar. Ens la volen colar de color verd destruint un pulmó verd de molt valor ecològic.

Valoració:2menosmas
Per Pep Remugas, fa mes de 3 anys

Millor..."9 veinats des Pla de na Tesa i es Pont d'Inca, en contra des parc fotovoltaic de Son Bonet"

Valoració:6menosmas
Per mel, fa mes de 3 anys

Aquesta branca ecologista anti-GMO, anti-nuclears i en contra de parcs fotovoltaics, en quin món viuen?
Ser sobirans i verds implica produir energia neta a Mallorca, i deixar de dependre del cable elèctric submarí.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente