lluvia ligera
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
14°

Cort tanca centres esportius i suspèn activitats culturals per fer front a la Covid-19

179433

L'Ajuntament de Palma ha establert aquest dimarts noves mesures per a adaptar-se a les restriccions dictades pel Govern per a fer front a l'elevada incidència de la Covid-19 a Mallorca i a Palma.

Segons ha informat el consistori se suspenen activitats esportives, culturals i de participació ciutadana a nivell municipal per a disminuir els contagis per coronavirus.

Així, les piscines, els gimnasos i els pavellons municipals de l'Institut Municipal de l'Esport (IME) estaran tancats al públic a partir d'aquest dimecres i se suspenen temporalment els cursos i les activitats dirigides durant 15 dies, menys tennis, l'escola de futbol i els grups de patinatge de Can Caimari, que es realitzen a l'aire lliure. No obstant això, es mantindran les reserves d'espai per als centres educatius i per a entrenaments d'equips i clubs federats, que es regiran per la normativa i els protocols de cada federació i de les directrius de la Conselleria d'Assumptes Socials i Esports.

Pel que fa a les competicions, només es podran dur a terme competicions estatals però sense públic. En relació amb les devolucions, es retornarà la part proporcional dels rebuts pel temps d'interrupció dels serveis.

En l'àrea de Cultura es detendrà tota l'activitat prevista, teatres municipals inclosos, durant els pròxims 15 dies. A més, les classes de l'Escola Municipal de Música passen a format en línia. Respecte a Participació Ciutadana, tots els centres romandran tancats i podran seguir amb les activitats sempre que siguin en línia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.