nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Obert el període d'inscripcions per als cursos d'adults de llengües i formació bàsica i ocupacional

Les inscripcions als cursos per a adults d'idiomes, informàtica i formació ocupacional organitzats per l'Ajuntament de Palma, que enguany seran presencials, semipresencials o en línia, podran realitzar-se a partir d'aquest divendres i fins al pròxim 19 de gener.

El Consistori ha explicat que aquests cursos estan dirigits a ciutadans majors de 16 anys, prioritzant a aquells usuaris que tinguin falta de recursos o necessitats de formació específica, així com a aquells en risc d'exclusió social.

D'entre les formacions que s'oferiran enguany, destaquen cursos d'anglès, alemany, francès, espanyol, català, noves tecnologies i informàtica i preparació per a la prova de nacionalitat.

L'oferta de cursos es dissenya en funció de la demanda i tenint en compte les necessitats formatives de la població, alguna cosa que caracteritza la flexibilitat dels espais, horaris i del calendari establert.

A més dels centres de PalmaFormació de Son Malferit i el de Mercat Camp Redó, l'Ajuntament també realitzarà cursos en altres espais com els Casals de Barri, per a així descentralitzar les localitzacions i acostar aquests projectes a altres barris.

El curs de català per als nivells A1-A2, B1-B2 té un cost de 50 euros, mentre que els nivells C1, C2 i LA suposen un import de 70 euros. La matrícula per a la resta de cursos té un preu de 38 euros per a aquelles persones que estiguin empadronades a Palma, mentre que els usuaris que no rebin cap prestació contributiva o que siguin atesos pels Serveis Socials podran assistir de manera gratuïta.

Així mateix, els jubilats, les persones de famílies nombroses, les víctimes de violència de gènere i els usuaris amb un grau de discapacitat del 33 per cent també rebran el servei de manera gratuïta.

Els qui vulguin participar en aquestes formacions han de realitzar la matrícula en els centres de PalmaFormació de Son Malferit o el Mercat Camp Redó, a Estudi 6 o a través de la web www.cursospalmaeduca.es.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.