cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

Arran desplega una pancarta al centre de Palma amb el lema «Fem que la crisi la paguin els hotelers»

Arran ha desplegat aquest dilluns una pancarta al centre de Palma, en la qual es podia llegir «Fem que la crisi la paguin els hotelers. Ens hi va la vida».

Segons han informat fonts d'Arran Palma, «la crisi de 2008 i les successives les han pagades les classes populars, mentre la burgesia s'enriquia». Per aquest motiu, han afegit, «cal conscienciar les classes populars per a recuperar el rumb i que no torni a passar, una altra vegada, el mateix».

En aquest sentit, han emmarcat l'acció d'aquest dilluns dins de la seva campanya contra el pla pilot de turisme a les Balears, el qual es va iniciar fa una setmana i que fonts d'aquesta organització juvenil consideren que «ha estat possible per la pressió exercida pels hotelers al Govern»

«Mentre hi ha centres de salut i residències que continuen tancats, sembla que és molt més important l'obertura d'espais de lleure i sobretot d'aquells associats al turisme. Una situació que es produeix per una qüestió de doblers, d'economia, i no sanitària», han lamentat des d'Arran Palma.

Davant d'aquesta situació, han criticat, «els treballadors d'hotels s'exposen a la pandèmia pel mateix sou que fa un any i sense que hi hagi un control exhaustiu de si pateixen un contagi». Per aquest motiu, han exigit, «els beneficis del turisme s'haurien redistribuir en Serveis Socials, que estan en una situació molt delicada, més a causa de la crisi de la Covid-19» en lloc que, han conclòs, «sempre s'enriqueixin els mateixos».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 3 anys

Més d'una vegada he dit que es turisme com a base de s'economia és una prostitució. De sa prostitució, igual que de sa pobresa, se n'ha de voler sortir i això costa perquè es proxeneta no està disposat a que sa prostituta se'n vagi per les bones

Valoració:-1menosmas
Per sebastià, fa mes de 3 anys

Quan ens en haurem donat compte, ja ens l'hauràn "colat". Cal estar vigilants amb aquest govern "col·laboracionista" tot i dir-se "progressista" (en tot cas serà la seva butxaca)

Valoració:1menosmas
Per M, fa mes de 3 anys

Bé per ARRAN.
Com així no deven publicar alguns comentaris nostros, però en canvi als fatxes i gonelles s'els permet insultar, copiar els noms i fer qualsevol tipus de grolleries?
Jo estic bastant mosquejat i no m'en acab de fiar.

Valoració:2menosmas
Per Dur massa feina?, fa mes de 3 anys

Edh que no ens donen un cèntim quan guanyen milions?
Per què ara els hem d´ajudar?
I els consistoris perquè no treballen per diversificar
l´economia?

Valoració:5menosmas
Per ja els val, fa mes de 3 anys

Els caps de fava de arran fent de beneit com sempre

Valoració:-2menosmas
Per Tanmateix, fa mes de 3 anys

Totalment d'acord!

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente