algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.64°
15°

Vuit nuclis de Palma de menys de 5.000 habitants podran fer esport sense franges horàries

L'Ajuntament de Palma ha determinat després de revisar el padró i amb el vistiplau de la Delegació del Govern espanyol que vuit nuclis de Palma de menys de 5.000 habitants no tenguin franges horàries per als passejos i l'esport sempre que es realitzin dins de la seva zona.

D'aquesta manera, els residents en s'Aranjassa, Casa Blanca, Establiments, Gènova, es Pil·larí, Sant Jordi, Son Sant Joan i Son Sardina podran realitzar les activitats permeses en qualsevol moment entre les 06.00 i les 23.00 hores en considerar-se Entitats Singulars de Població.

Segons ha assenyalat Cort, la Delegació del Govern espanyol va enviar a l'Ajuntament de Palma la nova interpretació de l'Ordre, segons la qual, quan s'al·ludeix a entitats d'àmbit territorial inferior en el municipi, es pot interpretar que no es remet en sentit estricte al concepte jurídic-administratiu que recull la legislació, si no al concepte d'entitat col·lectiva de població com l'agrupació d'entitats singulars que defineix l'Institut Nacional d'Estadística (INE), i, en el cas de les Balears, al concepte d'entitat singular de població.

D'aquesta manera, s'ha delimitat que els nuclis de Palma que tenen aquesta consideració i menys de 5.000 habitants són un total de vuit després que els tècnics l'hagin estudiat i sobre la base del padró municipal actualitzat. La decisió s'ha traslladat a la Delegació del Govern espanyol, que ha donat el seu vistiplau.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.