algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
15°

Cort valora convertir en zona de vianants alguns carrers durant la desescalada

L'Ajuntament de Palma estudia tancar alguns carrers al trànsit per a ampliar la zona de passeig dels ciutadans i facilitar que es puguin complir les distàncies de seguretat durant la desescalada. Aquesta mesura s'aplicarà a partir del pròxim cap de setmana i encara s'ha de decidir quins carrers es tancaran i si es mantendrà la restricció en dies laborables.

Ciutats com Madrid o Barcelona ja van fer aquest pas en favor del vianant des que el dia 2 es va autoritzar a sortir a fer esport i a passejar. D'altra banda, el Consistori ha reprès les labors de manteniment dels parcs públics i la neteja d'herbes de les voreres, uns treballs que des de l'inici de l'Estat d'alarma havien quedat suspesos per a prioritzar altres més urgents com la desinfecció dels carrers o del mobiliari urbà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Un vei, fa mes de 3 anys

ës un contrasentit, o té trampa?
En realitat serà espai per les terrasses.
Si amplien terrasses llevant espai al vianant, i després amplien espai al vianant llevant dels cotxos, en realitat, han llevat espai al cotxos per les terrasses.
Que llevin espai als cotxos ja me va bé, però podria ser per posar carrils bicis, qua a ciutat fan falta. Carrils bicis útils.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente