algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

L'EMT augmenta al 50 per cent l'aforament dels busos i recorda que és obligatori dur màscara

L'Empresa Municipal de Transports (EMT) ha informat aquest dilluns que l'aforament permès en els autobusos passa del 33 al 50 per cent i ha recordat l'obligatorietat de dur màscara, seguint les instruccions del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma, des d'aquesta setmana, i durant la denominada fase 0 de la desescalada, per a controlar millor l'aforament dels vehicles l'entrada s'efectuarà «obligatòriament» per la porta de davant i no per l'última, com s'havia indicat en l'últim mes i mig.

A més, a partir del pròxim 11 de maig, l'oficina de l'EMT a Palma tornarà a obrir perquè els ciutadans puguin tornar a fer els seus tràmits de Targeta Ciutadana. Seguint la normativa d'aplicació, han explicat, només s'atendrà els ciutadans amb cita prèvia, que ja es pot concertar en les webs citaprevia.emtpalma.cat i citaprevia.emtpalma.es.

L'EMT ha recordat que és obligatori abonar el trajecte i recomana continuar validant els viatges mitjançant la targeta ciutadana o BONO10 per a afavorir el distanciament social. A partir d'aquesta setmana es permet excepcionalment el pagament en metàl·lic del bitllet però es recomana a la ciutadania aportar l'import exacte.

Han recordat que actualment hi ha un total de 100 establiments oberts on efectuar recàrregues i adquirir targetes. El llistat d'establiments que s'actualitza diàriament es pot consultar en el següent espai de la web: emtpalma.cat/ca/punts-de-recarrega.

En la nota han destacat que tots els busos de l'EMT es netegen diàriament amb productes desinfectants des de principis de març, intensificant especialment la neteja de punts com botoneres, barres i altres elements interiors. Així mateix, els busos circulen amb les finestres obertes per a intensificar la renovació de l'aire interior.

D'altra banda, a partir d'aquesta setmana s'augmentaran progressivament les freqüències dels busos per a adequar-se a l'augment de la demanda dels serveis. Tota la informació actualitzada dels horaris es pot trobar en el següent enllaç: http://www.emtpalma.cat

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.