algo de nubes
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.65°

Cort inicia les obres d'un nou carril bici que unirà Andrea Doria amb Andreu Torrens

L'Ajuntament de Palma començarà a senyalitzar a mitjan setmana vinent un nou carril bici de 1.972 metres lineals, que connectarà el carrer Andreu Torrens amb Andrea Doria.

S'afegirà a la xarxa actual de carrils bici de Palma, que suma 82,5 quilòmetres, segons ha indicat l'Ajuntament aquest divendres en una nota de premsa. D'aquesta forma es connecten els barris del Districte Ponent, densament poblats, amb la xarxa de carrils bici del centre. El nou carril bici disposa d'una connexió amb el carril bici ja existent d'avinguda Argentina pel carrer Francesc Martí Mora.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau, ha explicat que l'objectiu d'aquesta intervenció és «continuar impulsant l'ús de la bicicleta durant i després la pandèmia, tal com s'està fent en altres ciutats, ja que és un tipus de transport individual que facilita el distanciament físic, no contamina i que per tant evita contribuir a agreujar l'estat de les persones malaltes».

En total aquesta actuació suposa l'eliminació de 112 places d'aparcament, ja que s'aprofita la tipologia d'aparcament en bateria d'alguns carrers, per a transformar-la en aparcament lineal. Aquesta actuació, a més, crea una nova conversió en zona de vianants en l'espai comprès entre els carrers Vinyet i Avinyó.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Puc...?, fa mes de 3 anys

M´agradaria que, ep! si pot ser, respectassin les voravies i les persones d´edat.. Si no és gaire molèstia, eh?
Que aquest col·lectiu s´ha demostrat que no està gaire protegit… ni en residències privades ni al carrer.

Valoració:1menosmas
Per D'acord, fa mes de 3 anys

Quan diu senyalitzar, només vol dir pintar de vermell a terra? Trob que s'haurien d'aïllar encara més del trànsit rodat i limitar els ciclocarrers. Amb voreres noves a segons quins llocs s'aconseguiria. Enhorabona per la iniciativa, jo som el primer que l'empraré. Emperò, també s'hauria de mantenir el que ja tenim. Hi ha carrils on pegues bots de clots que hi ha i la pintura ja no es veu. El mateix amb BiciPalma.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente