cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

Jane’s Walk Palma torna al maig amb nou itineraris digitals per a descobrir la ciutat

La cinquena edició de Jane's Walk arriba un any més a Palma amb nou noves rutes, en aquesta ocasió, virtuals. En la situació d’emergència sanitaria que vivim, enguany, l’equip de coordinació de Jane’s Walk Palma proposa continuar compartint diferents visions de ciutat respectant els principis de Jane Jacobs però, sense les passejades físiques. Les diferents propostes estaran disponibles al web janeswalkpalma.wordpress.com a partir dek primer de maig. Aquesta edició el festival vol generar un espai per a connectar, reflexionar i conèixer millor la ciutat.

«Els carrers i les seves voreres, els principals llocs públics d’una ciutat, són els seus òrgans més vitals. Què és el primer que ens ve al cap quan pensem en una ciutat? Els seus carrers. Quan els carrers d’una ciutat ofereixen interès, la ciutat sencera ofereix interès; quan els carrers presenten un aspecte trist, tota la ciutat sembla trista. Avui, més que mai, les paraules de Jacobs cobren sentit», han remarcat.

En aquest context d’excepcionalitat l’equip de voluntaris de Jane’s Walk Palma no deixaran que els carrers s’entristeixin i ens ofereixen trossets de ciutat virtuals perquè cadascú des de ca nostra puguem descobrir nous indrets i, quan la situació ho permeti, puguem realitzar els itineraris encara que sigui pel nostre compte.

Voluntaris particulars, entitats i associacions de veïnats han col·laborat en la creació d'un nou mapa de rutes que es podran recórrer virtualment a partir del primer de maig. En aquesta cinquena edició les persones participants podran conèixer Palma en sis rutes virtuals, un podcast, un vídeo i material didàctic. Els espais enguany són diversos i recorren des del centre històric fins les perifèries de La Soledat i Son Rapinya, passant per les Avingudes. «Palma històrica, però també literària amb una perspectiva de la dona mallorquina, Palma responsable i veïnal i amb reflexions del confinament que arriben fins a Barcelona», han destacat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.