cielo claro
  • Màx: 22.59°
  • Mín: 13.08°
22°

PalmaActiva elabora llistes per zones de Palma amb els comerços que estan oberts durant l'estat d'alarma

170513

PalmaActiva està elaborant llistes de les diferents zones de Palma, on constin tots els comerços de la ciutat que romanen oberts durant l'estat d'alarma decretat per mor de la COVID-19. Amb aquesta iniciativa, que es difon a través de les xarxes socials, el consistori cerca donar a conèixer a la ciutadania alternatives comercials a les grans superfícies, apostant pel comerç local i de proximitat.

De moment ja consta la relació d'establiments de sis zones: Son Ferriol, Cal Caspiscol-Amanecer, Son Dameto-el Fortí, el Molinar, Secar de la Real-Establiments i Centre de Palma, encara que es preveu anar ampliant fins a incloure tota la ciutat.

Es tracta d'un projecte col·laboratiu en què fan feina 2 treballadors del programa SOIB Visibles encarregant-se de contactar amb els comerços per a confirmar que estan oberts al públic. Els establiments també poden sol·licitar aparèixer a la llista, mentre que els ciutadans, per la seva banda, poden fer les seves aportacions afegint quins estan oberts o tancats.

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, responsable d'aquest projecte, recorden que volen donar suport als petits comerços de proximitat perquè «és bo per a mantenir l'activitat econòmica de les barriades». Recorden, a més, que aquests establiments no tenen problemes d'abastiment i que hi podem trobar productes de quilòmetre zero i evitar aglomeracions de gent.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.