algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

El Pi reclama que es reparteixin mascaretes a la població de risc a través de les farmàcies i la targeta sanitària

El Pi ha reclamat aquest dissabte al Govern que es reparteixin mascaretes. | E.P.

El Pi-Proposta per les Illes ha reclamat aquest dissabte al Govern que es reparteixin mascaretes homologades a la població de risc a través de la xarxa de farmàcies utilitzant la targeta sanitària. La formació també ha demanat a l'executiu de Francina Armengol que planifiqui la distribució perquè «tothom pugui tenir-les durant el desconfinament» i que consensuï la mesura amb el col·legi de farmacèutics.

La presidenta d'El Pi, Xisca Mora, ha proposat que «la distribució s'ha de fer de manera esglaonada per evitar aglomeracions a les farmàcies i prioritzar els col·lectius més vulnerables i els que hagin de treballar fora de casa». En concret, Mora, ha puntualitzat que «en una primera fase l'han de tenir tots els treballadors dels serveis essencials, a una segona fase la població de risc, i en una tercera tota la població en general».

La presidenta de la formació també ha comentat que «per a la població de risc, la primera mascareta sigui de franc i que a partir de la segona ja s'hagi de pagar tot i que el més important és que el Govern garanteixi el proveïment».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.