algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Cort demana al Govern espanyol un pla per recuperar el turisme

El batle de Palma José Hila, ha participat aquest dilluns en una reunió amb la secretària d'Estat de Turisme, Isabel Oliver, per a demanar un «pla nacional» per a la recuperació del turisme quan acabi l'estat d'alarma decretat pel Govern espanyol per la gestió sanitària del coronavirus. Cort ha detallat que, al juntament amb el batle, en la videoconferència virtual de la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents han participat la regidora de Turisme, Sanitat i Consum, Elena Navarro, i el gerent del Palau de Congressos, José María González.

A més de Palma, la reunió telemàtica ha comptat amb la participació de representants de 73 destinacions turístiques de diferents punts de l'Estat espanyol i es s'han connectat gairebé 90 representants. Entre altres qüestions, els municipis han demanat a la Secretaria d'Estat la necessitat de poder utilitzar el superàvit en pro del turisme. La regidora de Turisme, Elena Navarro, ha destacat la importància de la coordinació i l'escolta que està fent la secretaria d'Estat a les diferents destinacions. A més, ha subratllat els avantatges que pot suposar el fet que Palma sigui ja una destinació intel·ligent.

La regidora de Cort ha fet valdre aquesta xarxa creada per a millorar la gestió turística que «resultarà fonamental per a abordar l'endemà de la crisi» i conèixer de primera mà «mesures i plans» concrets de turisme que es puguin aplicar a Palma com a destinació. D'aquesta manera, l'Ajuntament ha precisat que, en coordinació amb l'Organització Mundial de Turisme, des de Palma ja s'està treballant en un pla estratègic per a mitigar l'impacte del coronavirus. A més de subministrar estímuls i accelerar la recuperació, Cort pretén preparar-se per a quan acabi l'estat d'alarma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 3 anys

Cal canviar s'estructura econòmica, tan dependent des turisme justament perquè en deixi de dependre tant

Valoració:1menosmas
Per Un pensament., fa mes de 3 anys

Recuperar? Noooo!
Aprofitar per canviar i millorar-lo!

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente