algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Aena diu que «reformularà» el projecte d'ampliació de l'aeroport de Palma

Aena ha comunicat aquest dijous a la Comissió Balear de Medi Ambient que pretén «reformular» el projecte d'ampliació de l'aeroport de Palma, pel que ha demanat a l'organisme que no tramités l'informe al respecte, que estava inclòs en l'ordre del dia.

Així ho ha anunciat el president de la Comissió, Antoni Alorda, qui ha explicat que ha estat la directora de planificació d'Aena, Elena Mayoral, qui els ha fet arribar aquesta informació per escrit.

La Comissió ha accedit i ha deixat sobre la taula el dictamen negatiu sobre el projecte. Alorda ha assenyalat que en la comunicació d'Aena «s'apunta» a una futura visita, encara per concretar, per a tractar aquest assumpte quan tenguin a punt les modificacions. A més, ha avançat que la Comissió traslladarà «immediatament» a Aena la sol·licitud perquè aturi el procediment.

Segons Alorda, Aena «és conscient que qualsevol increment de passatgers» tendria el posicionament contrari de l'organisme. El president de la Comissió ha reiterat el seu rebuig a un augment de la capacitat insistint que suposaria «massa pressió» per a Mallorca.

Alorda ha recordat que l'informe de la Comissió Balear de Medi Ambient no és vinculant, però ha considerat positiu «que la pròpia Aena valori l'opinió» traslladada des de les Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.