algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

ARCA: «Cort utilitza excuses insostenibles per a justificar l'arrabassament de pedres que formen part de la història de Palma»

ARCA considera que és «una excusa insostenible» el que diu ara Cort sobre que les llambordes no es poden posar perquè no compleixen el codi tècnic. «Primer deien que era un problema de preu i ara que la pedra patina i que no compleix la normativa», han denunciat.

Per a l'entitat, és evident que si fos un problema de seguretat per a la ciutat «el risc de patinar amb la llamborda, tampoc no es podria col·locar al Centre Històric, per on camina molta més gent que a la majoria dels carrers».

A més, han remarcat que Infraestructurres té «altres projectes de millora» de carrers on es manté la llamborda de pedra, «igual que es va mantenir al ja millorat carrer d'Arxiduc Lluís Salvador durant el govern municipal d'Aina Calvo i a tants d'altres».

La vorada de pedra, element característic del noste paviment

«Es va utilitzar precisament en créixer la ciutat cap a l'Eixample i allà ha de romandre. La majoria de les ciutats conserven aquestes característiques que les identifiquen i li donen personalitat», ha explicat ARCA.

ARCA fa una crida a Cort i al seu departament d'Infraestructures perquè la norma sigui preservar la pedra, recolocant-la al carrer en qualsevol projecte de millora. No obstant això, han explicat que han intentat contactar amb la regidora d'Infraestructures, Angelica Pastor, i Accessibilitat «sense rebre cap resposta».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per al ergo, fa mes de 4 anys

al ergo. D´algun fatxa influent, vols dir.

Valoració:0menosmas
Per ergo, fa mes de 4 anys

Mientras no terminen en alguna vivienda particular...….

Valoració:1menosmas
Per sebastià, fa mes de 4 anys

No rebre cap resposta és signe d'incompetència i de nulitat laboral. Es totalment inadmissible i no s'hi valen escuses de mal pagador. Cal fer un seguiment i denunciar qualsevol agravi i abús de poder.

Valoració:9menosmas
Per Pere, fa mes de 4 anys

En el Pla Mirall, en l'epoca de Aina Calvo, ja va passar igual. Va desapreixi totes les vorades de pedra. A on anaren a parar?

Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente