cielo claro
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.32°
19°

Cort demana una reunió amb Govern i Consell per optar a acollir els Goya en 2022

L'Ajuntament de Palma ha demanat una reunió a tres bandes, amb Govern i Consell de Mallorca, per veure si hi ha «voluntat real» perquè els premis Goya se celebrin a Palma l'any 2022.

En roda de premsa, el tinent de batle de Cultura i Benestar Social de l'Ajuntament de Palma, Antoni Noguera, ha explicat que ja ha parlat amb la presidenta del Govern, Francina Armengol, perquè aquesta reunió se celebri aquest mes o el següent.

Noguera ha explicat, a més, que des del seu departament ja s'han reunit en dues ocasions amb la Presidència de l'Acadèmia de Cinema i ha destacat que Palma té «unes condicions immillorables»

El tinent de batle també ha remarcat que la promoció que aquests premis fan de la ciutat on se celebren és «infinita» i, a més, en «temporada baixa».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xesc, fa mes de 4 anys

En lloc de voler dur uns premis en espanyol, s'haurien de preocupar que a TOTS els premis Ciutat de Palma constàs com a imprescindible l'ús de la llengua catalana.

Valoració:4menosmas
Per Honorat, fa mes de 4 anys

Quina mentalitat més provinciana...! Per què no demanau tornar a organitzar el "Festival de la Cansion del Mediterraneo"? Ridícul.

Valoració:5menosmas
Per Aturmeda, fa mes de 4 anys

La deriva de MES és antològica: la principal preocupació cultural d'un partit que se suposa que pretén la independència és convertir Mallorca en la seu d'uns premis espanyols com els Goya!! Aquesta frivolitat no afavoreix en res els objectius del que un dia es va dir PSM.

Valoració:7menosmas
Per Tomeu, fa mes de 4 anys

El que ens faltava ... que vengin els antifeixistes de limusina i jet privat!

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente