muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
16°

Tot a punt perquè se celebri diumenge la Revetla de Sant Sebastià a Palma

Diferents serveis de l’Ajuntament de Palma han fet feina aquests dies perquè tot estigui a punt per la celebració de la Revetla de Sant Sebastià. Enguany l’Ajuntament, ha posat en marxa a més una campanya per aconseguir que la Revetla 2020 sigui més cívica i sostenible i es redueixi el número de residus que es genera aquest vespre.

En aquest sentit, es reforça l’operatiu tant de Policia Local, amb un dispostiu de 119 persones, un 10% més que l’any passat i Bombers, amb quatre dotacions amb 6 efectius cada una. També es reforça l’operatiu d’EMAYA amb 48 persones que treballaran en l’operatiu de neteja, un 14% que 2019.

Vint tones de llenya per la Revetla, i 238 sol·licituds de material per a barriades
El departament de Logística de l’àrea d’Infraestructures i Accessibilitat ha tramitat aquesta setmana un total de 238 sol·licituds de diferents entitats i associacions de Palma perquè se’ls proporcioni material per celebrar diferents actes festius a les barriades. Així, només aquesta setmana aquest departament ha servit un total de 4.884 cadires, 582 taules, 501 torradores, s’han muntat 56 preses de corrent, 77 focus de llum, 25 tarimes, s’han realitzat 65 transports d’arena i instal·lat 251 tanques.

Amb motiu de la Revetla de Sant Sebastià el servei de Logística serveix un total de 20 tones de llenya als diferents foguerons ubicats a 7 places. En concret, 15 tones de llenya són per a les torradores i cinc per als foguerons.

Nit Bus gratuït el 19 de gener
L’Ajuntament de Palma recomana fer servir el transport públic aquests dies. Amb motiu de la Revetla les 4 línies nocturnes existents a la xarxa de l’EMT seran gratuïtes i circularan amb els següents horaris:
N1 Porta del Camp –Portopí de les 23:45h a les 06:25h cada 25 minuts
N2 Can Blau-Can Valero de les 0:05h a les 06:00 cada 50 minuts
N3 Germans Escales-Sa Indioteria de les 23:40h a les 06:10h cada 50 minuts
N4 Pl. del progres-Pont d’Inca de les 01:00h a les 05:45h cada 50 minuts

Dispositiu Policia Local i talls de trànsit
Pel que fa al trànsit d'aquest 18 de gener, amb motiu de la celebració del concert 40 Mallorca Pop a la plaça Joan Carles I la Policia Local tallarà el trànsit d’accés des de les 19 hores i fins a les 03 hores aproximadament en funció de afluència de públic i de tasques de neteja als següents punts :
-Plaça de la Reina
-Jaume III amb carrer Protectora
-Carrer Unio amb Plaça Mercat
-Plaça de Joan Carles I

El 19 de gener, amb motiu de la celebració dels concerts de la Revetla, es tallarà el trànsit a les 17.30 hores i fins les 3 del matí el carrer Palau Reial i el carrer de Conqueridor. A partir de les 19 hores i fins les 3 de la matina la Policia Local preveu tallar el trànsit a al carrer Jaume III amb Protectora i al carrer Unió amb plaça del Mercat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sebastià, fa mes de 3 anys

Veig que encara teniu una Plaça de Joan Carles I. Estaria bé posar-li alguna alegoria als elefants (per justicia, dic jo)

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente