cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.61°
10°

«Els Reis tornarem a Jerusalem arrossegant-nos com un cuc, perquè ens ha deixat Thomas Cook»

La 35a edició edició de l'Adoració dels tres Reis d'Orient, de Llorenç Moyà, amb muntatge de Taula Rodona s'ha representat a Ses Voltes amb un repertori format per personatges públics que han representat els seus papers amb més o manco habilitat, però amb prou gràcia i amb les tradicionals botifarres que han fet referència al feminisme, la investidura de Pedro Sánchez, els presos polítics i els immigrants que moren a la Mediterrània.

La rúbrica final, brillant i crítica, l'ha posat l'escriptora Rosa Planas, que ha interpretat el paper de rei Melcior i que ha anunciat que els Reis havien de tornar a Jerusalem «arrossegant-nos com un cuc, perquè ens ha deixat Thomas Cook».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per l´observador, fa mes de 4 anys

Entenc que qui s´arrosseguen com a cucs són els empresaris de la casta que mai en tenen prou i demanen poder embrutar un poc més. Tan sols miren els guanys en doblers.

Valoració:3menosmas
Per M, fa mes de 4 anys

Només se comenta la gràcia de la rima, Coherència. L'article alaba l'improvisació d'aquests artistes, que exerceixen només comptades ocasións.
Per la majoria dels mallorquins, que vengui menys turisme d'espardenya i de borratxera és una sort.

Valoració:3menosmas
Per Coherència, fa mes de 4 anys

No ens queixam que hi ha massa gent a Mallorca? Idò no m´arrossegaré com un cuc perquè ens ha deixat Thomas Cook. Més aviat ho celebraré!

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente