algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

Talls de trànsit al carrer de Tous i Ferrer per la renovació de la xarxa de sanejament

Les obres obligaran a canviar el sentit de l'accés al Mercat de l'Olivar de Palma. | Ajuntament de Palma

EMAYA i el Departament de Mobilitat s'han coordinat per a executar la renovació de xarxa de sanejament i d'abastiments d'aigua potable en el marc del projecte de conversió en zona de vianants del carrer Velázquez i de reurbanització del carrer de Josep Tous i Ferrer.

La renovació de la xarxa en mal estat evitarà futures avaries i talls d'aigua. La seva situació a una profunditat d'uns 3 metres obligarà a tallar la circulació. Concretament, es tallarà el carrer de Josep Tous i Ferrer a partir del proper dilluns 21 d'octubre i fins dia 1 de novembre; quan està previst que es reobrir la circulació. Des de l'àrea de Mobilitat es recomana no emprar el cotxe per accedir al mercat de l'Olivar i mentre durin les obres.

El trànsit es desviarà provisionalment a través del carrer de la Volta de la Mercè, canviant el sentit de la circulació a la plaça de l'Olivar, el carrer de Caputxins i el carrer del Bastió de Sanoguera.

L'accés a l'aparcament del mercat es realitzarà a través de la plaça del Comptat del Rosselló i s'habilitarà provisionalment l'accés actual com a sortida. Així mateix, aquests canvis en la circulació provocarà modificacions en el servei de recollida de residus. S'han consensuat el precintatge d'alguns contenidors, la reubicació d'altres i la col·locació de contenidors provisionals.

Els contenidors situats als carrers de Caputxins i de Josep Tous i Ferrer es reubicaran provisionalment a la plaça Comptat del Rosselló. Es precintaran i els contenidors soterrats de la zona que restaran inoperatius mentre duri l'obra. Es col·locaran, a canvi 10 contenidors provisionalment a la zona de càrrega i descàrrega.

L'Ajuntament de Palma agraeix la col·laboració, especialment al Mercat de l'Olivar i demana disculpes per les molèsties ocasionades. Es treballa per destorbar el menys possible la ciutadania.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.