algo de nubes
  • Màx: 19.83°
  • Mín: 12.82°
19°

Cort preveu invertir una partida 145.000 euros en polítiques feministes i Lgtbi el 2020

La regidora de Justícia Social, Feminisme i Lgtbi de l'Ajuntament de Palma, Sonia Vivas, ha anunciat aquest dijous que la seva àrea preveu invertir, mitjançant els pressupostos de 2020, una partida de 75.000 euros per a projectes d'igualtat i feminisme i una partida de 70.000 euros per a impulsar projectes Lgtbi.

Segons ha detallat l'Ajuntament, la inversió en igualtat i feminisme té l'objectiu d'impulsar campanyes per a potenciar la participació d'associacions feministes a Palma, al·legant que, actualment, existeix una falta de teixit feminista a la ciutat. Respecte a la partida per a projectes Lgtbi, destacarà la participació en l'Octubre Trans i han recordat que, recentment, es va presentar una nova associació multicultural i Lgtbi a Palma.

A més, la regidora ha presentat les novetats de la seva àrea per a la pròxima tardor i ha destacat l'estrena del 'Espai visibles' en el Centre de Flassaders de Palma, que constarà d'una sèrie d'activitats per a crear «espais d'aprenentatge, reflexió i transformació, per a aconseguir l'equitat i la justícia social». Així, s'oferiran, entre altres, tallers com a 'Lectura i experiència: trobades i teories feministes, un taller d'ecofeminisme, o un taller multidisciplinari de creació escènica.

Per una altra a part, respecte a Joventut, Vivas ha recordat que, al setembre, Espai Jove ha passat de quatre a cinc centres amb la incorporació del de Tramuntana, la qual cosa ha permès augmentar l'equip de treball de vuit a 13 treballadors. Això ha suposat un augment pressupostari del 18 per cent respecte a l'anterior contracte i el pressupost passa de 714.000 euros a 881.000.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.