algo de nubes
  • Màx: 20.11°
  • Mín: 13.93°
20°

El Parc de la Mar acollirà aquest diumenge la batalla d’aigua entre Canamunt i Canavall

El Regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo i representants del col·lectiu Orgull Llonguet han convidat aquest dimecres la ciutadania a participar en una de les festes d'estiu més esperades de Palma: la batalla d'aigua entre Canamunt i Canavall que es farà aquest diumenge al Parc de la Mar.

L'Ajuntament, a través de les àrees de Participació Ciutadana, Infraestructures, EMAYA, Policia Local i Bombers, ha enllestit tot el dispositiu necessari perquè la celebració es desenvolupi sense cap incident. Des d'EMAYA s'aportaran dues cubes d'aigua apta per al consum humà amb les que s’ompliran les 7 piscines (3 per a cada bàndol i una que abastirà la piscina de la batalla infantil). Es distribuiran també diferents contenidors a la zona d'activitats i s'ha programat un servei especial de neteja en acabar la festa. S'habilitaran, a més, 10 vàters mòbils, tant estàndard com adaptats.

Jarabo ha explicat que «és un orgull anunciar, un any més, la col·laboració a les festes de Canamunt i Canavall. Una celebració que, en poc temps, s'ha fet un lloc al calendari festiu de ciutat» Per al regidor de Participació Ciutadana l'èxit d'aquesta activitat –declarada d'interès general per l'Ajuntament ara fa dos anys- radica en «vincular la imaginació i l'esbarjo amb la història de Palma i alguns dels trets de la nostra identitat com a palmesans».

El portaveu d'Orgull Llonguet, José Juan Luna (Potti) i Laura Velilla, membre de l’organització, destaquen que enguany es compleixen 400 anys de la mort del jutge Berga i que per a celebrar-ho es donarà vida a un nou personatge de la història de Canamunt i Canavall. Una altra de les novetats d'enguany és la distribució de banderes de cada bàndol a tots els que comprin les camisetes, per tal que els participants puguin penjar-les a les balconades de casa seva. Des del col·lectiu recorden que un any més comptaran amb el suport de 15 voluntaris de l'IBJove arribats de diferents punts de l'Estat i que ajudaran en les tasques organitzatives.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.