cielo claro
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 10.26°
11°

Cort condemna les pintades vandàliques a un mural de la Plaça del Tub

162371

L'Ajuntament de Palma ha demanat a la Policia Local que obri una investigació per les pintades que han aparegut a un dels murals que es feren el passat 7 de març a la plaça del Tub amb motiu del dia de la dona treballadora.

L'obra, de l'artista resident a Palma 'Andrea', mostra la imatge d'una mare alletant al seu fill. Les pintades que han aparegut són de caràcter fàl·lic i, segons denuncia la regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, Sonia Vivas, «suposen un delicte d'odi que atempta contra la dona, la maternitat i la infància».

Es dóna la circumstància que aquesta intervenció va ser finançada amb fons de la Regidoria de Joventut. El consistori ja va haver d'intervenir recentment per un altre atac contra la dona a la Plaça del 8M.

L'Ajuntament ha demanat a l'empresa pública Emaya que ho faci net al més aviat possible. En cas que la seva restitució no sigui possible la regidoria valorarà la possibilitat de tornar a pintar-lo.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Oracle, fa mes de 4 anys

Cort sempre arriba tard.
Deixen que es generalitzi i consolidi l´incivisme, com va fer amb el botellon i ara fa amb els grafittis i les bicis i patinets per on no han d´anar i després costa molt més posar les coses al seu lloc que si ho haguessin tallat d´arrel a l principi.
És que són uns mandrosos, no veuen venir les conseqüències o què?

Valoració:2menosmas
Per No té remei, fa mes de 4 anys

Com que ho han fet els ultres, pero aquestes grolleries només les fan ells, sera llibertat d'expresió i ningú investigara res.

Valoració:6menosmas
Per CARMEN SASTRE CLEMENTE, fa mes de 4 anys

Me alegro de que por fin Cort se haga eco de las pintadas que tenemos en toda Palma e investigue.Hay miles de pintadas en fachadas históricas, calles, mobiliario urbano, parques, es una vergüenza . El parque de Sa Riera es penoso, las calles dan asco, así que me hace feliz que de una vez tomen medidas para limpiar Palma de pintadas.

Valoració:10menosmas
Per teresa, fa mes de 4 anys

després aquesta gent que fa aquests pintades segur que a les xarxes diuen "no tots els homes son iguals", sempre que poden

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente