muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

La concentració per la recepció de Felip VI tendrà lloc devora el Palau de l'Almudaina

162215

La Delegació del Govern espanyol a les Balears ha confirmat que l'Assemblea Sobiranista de Mallorca podrà concentrar-se aquest dimecres devora el Palau de l'Almudaina, davant les escales de la murada, com varen sol·licitar el 25 de juliol.

L'entitat havia exigit aquest dilluns que se'ls confirmés el lloc de la concentració, ja que no havien obtengut resposta a la seva petició per escrit

Així, varen exigir que es respectessin els seus drets fonamentals davant el fet que «dies després d'haver anunciat la nostra convocatòria, se n'ha fet pública una altra de signe contrari segons la qual pensen ocupar el mateix espai».

«Exigim que no se'ns discrimini ni se'ns tracti com l'any passat, quan la policia ens va arraconar a la plaça de la Seu darrera una doble barrera metàl·lica, mentre que va permetre als borbònics col·locar-se a tocar de l'entrada del Palau darrera un parell de tanques de plàstic. I més greu encara, al final de la concentració va forçar una desfilada de contramanifestants pel passadís format per les dues barreres, cosa que els va permetre insultar-nos, vexar-nos i provocar-nos, tal com vam denunciar en el seu moment», han denunciat.

La Delegació del Govern espanyol a les Balears ha recordat que els espanyolistes de Societat Civil Balear també va registrar una convocatòria de manifestació i que les dues concentracions coincideixen en el mateix lloc i hora, per la qual cosa «cal tenir en compte el perímetre de seguretat establert».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

Estem patint una nova versió dels OKUPAS

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente