algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

'Paraules que alimenten' ofereix llibres a canvi d'aliments a Can Sales

160091

La biblioteca pública de Palma Can Sales, juntament amb l'ONG Mallorca Sense Fam, organitza per cinquè any consecutiu l’activitat solidària 'Paraules que alimenten', que compta amb el suport de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB). Aquesta activitat pretén aconseguir aliments que s’intercanviaran per llibres donats per la biblioteca als usuaris que participin.

La activitat s’emmarca dins de la celebració de la Fira del Llibre 2019, a Palma, i també com una activitat que la biblioteca desenvolupa per treballar en la consecució dels objectius de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides, en concret els ODS (Objectius de desenvolupament sostenible) ODS 1 Fi de la pobresa i ODS 2 Fam zero.

Ara mateix les necessitats més urgents són productes de neteja de la llar i personal (detergent, xampú, gel...) però s’acceptarà tot el que la gent porti. A més, la biblioteca compta amb l’ajuda del Casal de barri Puig de Sant Pere, l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB) i també amb la col·laboració de la Distribuidora Rotger.

Es durà a terme el 30 de maig (de 10 h a 20 h) a la carpa a l’entrada de la biblioteca i del 31 de maig al 6 de juny (de 10 h a 20 h) dins de la biblioteca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.