lluvia moderada
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
15°

El Centre Flassaders acollirà dimecres dia 20 la III Jornada Stop Racisme

El Centre Flassaders de Palma acull el pròxim dimecres 20 de març, la III Jornada Stop Racisme 'Desmuntant el discurs de l'odi' que tendrà un caràcter informatiu i se centrarà en «respondre als missatges d'odi i discriminació».

Segons han informat des de Cort, s'ha concretat que es faran diferents xerrades i monòlegs sobre temes com, per exemple, l'atenció en les situacions de discriminació, les bones pràctiques per a la seva prevenció i els arguments per a defensar «un tracte digne» cap a les persones migrants.

En termes més concrets, es durà a terme des de les 09.00 hores fins a les 20.00 hores, amb un descans de mitjana hores, i l'entrada a totes les activitats serà lliure.

La jornada està organitzada entre l'àrea d'Igualtat de l'Ajuntament, el Consell de Mallorca i la Conselleria de Serveis Socials, i es poden fer les inscripcions a través del correu electrònic immigracio@palma.cat o a través de l'Escola Municipal de Formació (www.emfpalma.es) per al personal de l'Ajuntament de Palma que vulgui assistir.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.