algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
11°

L'IME presenta el programa 'Palmadona' per a reivindicar el paper de dona en el món de l'esport

L'Institut Municipal de l'Esport (IME) ha presentat aquest dimarts el programa 'Palmadona' que recull un total de 15 esdeveniments gratuïts per a reivindicar el paper de dona en el món de l'esport i que arrencarà dilluns que ve, 4 de març, en el passeig del Born amb l'exposició 'Pioneres, origen de l'esport femení a Espanya'.

Cort s'ha detallat que l'objectiu és visibilitzar, donar suport i homenatjar «l'important paper» que desenvolupa la dona és aquest sector i, així mateix, s'ha informat que durarà fins al 21 d'abril, quan conclourà amb la Copa Pasqua 'Palmadona' de Voleibol Base Femení.

«Volem que les dones tenguin les mateixes oportunitats i els mateixos reconeixements dins de tots els àmbits de l'esport, aportant la mirada femenina en les actuacions per a aconseguir un canvi de paradigma més igualitari i més just», ha apuntat la regidora d'Educació i Esport, Susanna Moll.

El programa recull també espais de debats i conferències amb ponències de "primer ordre", com, per exemple, la taula Rodona 'Som dona, som campiona', on set esportistes d'elit compartiran les seves experiències. També es projectarà el documental 'Campiones sense límits' que presentarà la seva directora, Paqui Méndez.

Entre altres activitats, així mateix, en el marc del dia internacional de la dona, una comitiva de dones esportistes realitzaran un recorregut reivindicatiu amb bicicleta i moto, escortades per la Policia Local de Palma, des de Son Moix fins a Cort, on penjaran la bandera de 'Palmadona' al balcó de l'Ajuntament.

La presentació del programa ha comptat amb la presència d'esportistes mallorquines d'elit com la triatleta i exjugadora de bàsquet, Carolina Sitges, i la jugadora de voleibol de Superlliga 2, Cati Pol, i també de representants polítics com a regidor de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, José Hila; la regidora de Funció Pública i Govern Interior, Aurora Jhardi; el regidor d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics, Aligi Molina; la regidora del PP, Lourdes Bosch; el director general d'Esports, Sergio Rodríguez; el cap de la Policia Local, Miquel Quetglas i representants dels principals patrocinadors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Gabriel Mulet, fa mes de 5 anys

Vaja un personatge el tal Mulet. Quina barra ha de tenir per acudir a un acte que tengui a la dona com a protagonista. No es pot ser més hipòcrita.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente