algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

'This is Palma', la nova marca de promoció de Palma que vol ensenyar una ciutat «autèntica»

156267

'This is Palma', la nova estratègia de marca per a la ciutat de Palma, vol ensenyar una ciutat «amb història i plena d'experiències autèntiques», segons la regidora de Turisme de Cort, Joana Maria Adrover.

Segons ha informat el consistori en roda de premsa, tant la col·lecció de fotografies que conforma la nova imatge com el disseny de la nova marca es va presentar per primera vegada en la passada edició de Fitur «amb molt èxit».

A més, han explicat que va orientada «no només al turista, sinó també al resident».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Biel, fa mes de 5 anys

Un altre menyspreu a la nostra llengua. Molt autèntic...

Valoració:0menosmas
Per Pobleret, fa mes de 5 anys

This is Palma. A crappy way of saying Això és Palma. But I like it. Its so authentic! It's totally native!

Valoració:0menosmas
Per Caparrins!, fa mes de 5 anys

This is?
Per què discrimina tantes llengües, començant per la pròpia?

Valoració:1menosmas
Per Guillem Fullana Vanrell, fa mes de 5 anys

Enhorabona a l'Ajuntament de Palma per la campanya "This is Palma" la marca per a la ciutat de Palma, per atreure turistes a Mallorca. Sempre he pensat que si la nostra Palma i Mallorca fos modèlica amb l’accessibilitat, a l’hivern tendríem un potencial de milions de ciutadans europeus amb qualque tipus de disfunció, que ens podrien visitari per gaudir dels molts dies de sol que tenim a l’hivern. Però, encara tenim problemes d’accessibilitat al metro i tren, els autobusos fan l’aturada lluny de les voreres, carrers empedrats del centre de Palma espenyats, voreres sense rebaixar, la majoria de petits comerços amb un escaló a l’entrada, bars i restaurants, també, amb escalons i sense serveis sanitaris adaptats, l’únic ascensor de la plaça Major, per comunicar la part alta de Palma amb la baixa, freqüentment espenyat, la gran majoria dels hotels sense accessibilitat i els que diuen que hi estan els seus serveis sanitaris no compleixen amb la normativa d’accessibilitat, hospitals sense habitacions adaptades, qualque museu, biblioteca i centre cultural, també, amb escalons, etc. Si els Ajuntaments de les nostres Illes haguessin complit amb la Llei 3/1993, per a la millora de l'accessibilitat que fixava el 21 de maig 2008 com a data màxima per l'eliminació de les esmentades barreres, ara tendríem una Mallorca ACCESSIBLE I ADAPTADA per a tothom i que podrien utilitzar còmodament els europeus esmentats abans, a més a més, de tots els ciutadans de les nostres Illes. No podríem ser d’una vegada, exemplars i capdavanters amb l’accessibilitat!
Ben cordialment,
Guillem Fullana Vanrell
Mallorca Accessible per a Tothom

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente