cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.06°

El Pi Palma proposa pàrquings gratuïts vinculats al comerç al centre de la ciutat

El Pi Palma ha proposat que els pàrquings del centre de la ciutat siguin gratuïts per a aquelles persones que hagin comprat. Aquesta és una de les propostes que s’han tractat a la reunió que la formació ha tengut amb representants de la patronal Pimeco i dels principals carrers i zones comercials per a canviar impressions sobre el futur del comerç de proximitat a Palma.

El president d’El Pi Palma, Josep Melià, ha comentat que aquesta iniciativa «ha de servir per a incentivar les compres al centre de Palma». Segons Melià, «es necessiten propostes i majors incentius econòmics per promocionar Ciutat i combatre l’estacionalitat que encara es pateix». En aquest sentit, ha reivindicat una millora de la mobilitat a la ciutat i una aposta decidida pel tramvia i el metro.

A més, ha volgut deixar clar que el que ha fet el govern d’esquerres pel comerç de proximitat aquesta legislatura és «insuficient» de la mateixa manera que les actuacions dutes a terme per a combatre les mancances estructurals que té Palma com la neteja, el manteniment i sobretot la mobilitat.

Els representants del sector també han posat sobre la taula les seves reivindicacions com «millorar l’enllumenat dels carrers, el soterrament de les línies elèctriques a tot el centre, la millora de la neteja i que l’enllumenat de Nadal arribi a totes les zones comercials entre d’altres».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem Fullana Vanrell, fa mes de 5 anys

Esper que la patronal PIMECO aprofiti aquesta campanya de Nadal per fomentar l'eliminació de les barreres arquitectòniques dels seus locals que encara n`hi ha que en tenen!. La llei 3/1993, per a la millora de l'accessibilitat fixava el 21 de maig 2008 com a data màxima per l'eliminació de les esmentades barreres i la nova Llei d'Accessibilitat Universal 8/2017, de 3 d'agost, també ho exigeix. Les persones usuàries de cadira de rodes, els pares i mares amb cotxets d'infant i les persones grans amb caminadors, també, volem anar a comprar a les botigues i petites tendes del centre de Palma!
Ben cordialment,
Guillem Fullana Vanrell
Mallorca Accessible per a Tothom

Valoració:-1menosmas
Per M, fa mes de 5 anys

No és mala idea, per fomentar les compres al petit comerç

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente