algo de nubes
  • Màx: 19.42°
  • Mín: 9.02°
19°

'STOP Desnonaments' convoca una manifestació per salvar un bloc de pisos del Camp Redó de Palma

Imatge d'arxiu de la barriada del Camp Redó de Palma. | dBalears/Arxiu

Vent contrari bufa per a l'Ajuntament de Palma. La plataforma 'STOP Desnonaments Mallorca' i els veïns del bloc 8 dels habitatges socials de Camp Redó han convocat una manifestació, aquest dilluns a les 19.00 h, per protestar contra «les intencions de desnonar» els pisos d'aquests veïns.

La plataforma ha explicat que «dilluns passat el bloc va rebre la visita dels perits municipals, els quals han realitzat un informe en el qual insten al desallotjament immediat de les entrades 23b i 23c (la meitat del bloc) per una suposada declaració de ruïna». «Desconfiem de la versió de l'ajuntament i cridem a la mobilització per frenar els desnonaments i la destrucció del barri», ha assegurat aquest dissabte l'entitat.

Segons els convocants de la protesta, «si enderroquen el nostre bloc, amb mentides continués, l'abandonament del barri serà una realitat». «Deixaran el barri fet un solar per servir els interessos dels especuladors», han dit.

La plataforma i els veïns afectats exigeixen a Cort que «comenci a treballar i destini els diners compromesos dels fons europeus a rehabilitar i millorar la barriada en lloc de ficar l'excavadora i deixar-la sense serveis públics i totalment abandonada». «Defensem el barri!», han sentenciat per concloure.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.