cielo claro
  • Màx: 19.72°
  • Mín: 9.02°
19°

Noguera a Ciudadanos: «Aquest llaç es llevarà quan el grup municipal decideixi que es llevi»

El batle de Palma Antoni Noguera, ha descartat aquest dimecres ordenar la retirada del llaç groc col·locat a les balconades de MÉS per Palma. «Aquest llaç es llevarà quan el grup municipal decideixi que es llevi», ha declarat Noguera.

L'Ajuntament sí que va retirar els llaços col·locats a la façana principal de Cort, ja que, segons el batle, «per qüestions de representativitat» els símbols en aquest espai només s'han de penjar «per consens de tots els grups».

«La façana de Cort ha de tenir funcionament d'ordre, perquè sinó cada dia podríem tenir un aparador de simbologia diversa», ha apuntat Noguera, que ha recordat el valor històric de l'edifici municipal.

No obstant això, considera que als espais dels grups municipals sí que hi ha «certa llibertat» per penjar símbols. «MÉS ha penjat aquest com a Ciutadans ha penjat uns altres», ha argumentat.

Per la seva banda, el regidor socialista José Hila s'ha limitat a indicar que «cada grup considera el seu espai com considera correcte». El grup municipal de Ciudadanos Palma va registrar aquest dimarts un escrit demanant al batle que ordenés «la immediata retirada» del llaç groc.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Evident, fa mes de 5 anys

A casa nostra decicim nosaltres.
Ciudadanos és forani. Començant pel nom espanyol.

Valoració:1menosmas
Per Sebastià, fa mes de 5 anys

Cada vegada és més cert : "de fora vindràn, que de casa ens treuràn". Bé, de cert en tindrà, si nosaltres no hi fem res, és clar...

Valoració:3menosmas
Per A ca seva, cadascú posa el que vol, fa mes de 5 anys

Pero hi ha un diari que dona la notïcia falsa, sobre que han penjat els llaços a l'Auntament i avui, per si no bastas, també hi surt una altra notícia falsa dient que MÉS ha penjat un altre llaç al.Parlament.
I tot e gonellum i fatxum amolla exhabruptes sense pensar que els balcons no coincideixen amb els d'aquestesinstitucions.
Fabriquen notícies falses per incitar a l'odi i qualque dia hi haura qualque tarat que fara un desastre.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente