algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Organitzen una campanya de 'crowdfunding' per a netejar les aigües de Palma

El col·lectiu 'Seabin Project' ha organitzat una campanya de 'crowfunding' per a netejar les aigües de Palma i, per això, ha creat uns poals adaptats que recullen fins a 90.000 bosses de plàstic i gairebé 12.000 ampolles de plàstic d'un litre per any, entre altres.

Segons ha informat la plataforma social 'GoFundMe' en un comunicat, després de l'estiu són moltes les deixalles que s'acumulen a la badia de Palma i, per a contribuir a la seva neteja, el col·lectiu ha creat una campanya en la qual es necessita recaptar 4.500 euros.

Aquest projecte, que ja ha recaptat 1.960 euros i que pretén estar actiu al llarg de tot l'any, cerca «recollir, al cap d'un any, 11.900 ampolles de plàstic, 90.000 bosses de plàstic i 35.700 tasses d'un sol ús, entre altres partícules de plàstic de fins a 2 mm».

«Les tripulacions, capitans de les embarcacions del Port Esportiu de Palma i els ciutadans han demanat solucions per a ajudar a netejar les aigües», ha assenyalat l'organitzador de la campanya de 'crowdfunding' en un comunicat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.