algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.91°
15°

Cort presenta el projecte de centre sociocultural de Gènova

Un espai veïnal que permetrà unificar els diversos usos dispersos pel barri i crear un sol punt de trobada. Aquest és l’eix central del projecte d’un centre sociocultural a Gènova que ha guanyat el concurs d’avantprojectes que l’àrea de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne va convocar. L’equip format per Margarita Salvà, David Bravo, Berenice del Valle i Cesc Massanas seran els encarregats de desenvolupar-ho.

El regidor de Model de Ciutat, Jose Hila, ha remarcat la feina que s’està fent als barris. «Presentàrem el projecte de les places de s’Arenal i de Sant Jordi i ara una nova actuació a Gènova, una actuació que ens permetrà donar resposta a una reivindicació veïnal de fa molts anys, que reclamaven un punt de trobada per al barri», segons Hila. la regidora de Districte Ponent, Angélica Pastor, ha volgut destacar «el treball que s’ha fet amb els veïnats, que es demanaven poder tenir un espai per a l’associació de veïnats, per a la gent gran i per a la biblioteca».

L’equip tendrà ara tres mesos per a redactar el projecte executiu per, d’aquesta manera, licitar les obres, que podrien començar el 2019. La previsió és que el pressupost de l’any que ve contempli una partida per executar el projecte, que tindrà un cost aproximat d’entre 750.000 i 800.000 euros. L’actuació permetrà reordenar l’espai i unificar en un sol punt de trobada diversos usos que actualment es troben al barri: la biblioteca, una sala de reunions per a l’associació de veïnats i un centre per a la tercera edat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.