muy nuboso
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
22°

Els promotors de Port Mayurqa es rendeixen: se suspèn el megaprojecte

Els inversors de la promotora Intu insistien en la construcció del megaprojecte d'oci Port Mayurqa. Tot i que des del juliol de 2016, l'Ajuntament de Palma comunicà a la multinacional que el projecte «no entra dins el model de ciutat que aquest Ajuntament planteja» i que no canviarien el pla general perquè es dugués a terme.

Mig any més tard, reaparegueren per a millorar l'oferta i fer-la més atractiva: augmentar l'oferta de llocs de feina que havien plantejat al principi. La multinacional assegura que el centre d'oci, amb una inversió de 500 milions d'euros, suposaria fins a 5.000 llocs de feina; això és, 2.000 llocs de feina més dels 3.000 que prometien aquest estiu.

Ara, el grup Intu ha anunciat que ha decidit suspendre la implantació de Port Mayurqa «per no donar-se les condicions necessàries per a la seva posada en marxa».

Segons ha informat en un comunicat, el centre d'oci s'havia concebut com «un producte turístic de caràcter sostenible, dirigit a l'oci familiar i des d'una decidida aposta pels operadors locals».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ALELUIA, aturem l'estorsió de les multinacionals, fa mes de 5 anys

ALELUIA, aturem l'estorsió de les multinacionals, que adduïnt que "creen feina" (condicions quasibé d'exclavitut, camarets, reponedors,...amb perdò per al·lusions) i riquesa" (per a ells mateixos, els tres o quatre empresaris i polítics que fan el seu negoci). Basta ja que ens prenguin el pèl amb veritats a mitges que només expòlien els recursos locals.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente