algo de nubes
  • Màx: 13.9°
  • Mín: 7.77°
14°

Una vintena d’entitats juvenils i centres educatius se sumen a la iniciativa #Palmaenfemení

Amb motiu del Dia internacional de les Dones, el Servei de Dinamització de Joves Dinamo, que depèn de la Regidoria d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics, ha impulsat la iniciativa #Palmaenfemení amb la finalitat de donar visibilitat a les dones en els espais públics (#donesvisibles). Durant el mes de març, una vintena d’entitats juvenils i centres educatius dels barris de Palma estan organitzant amb el suport de l’equip Dinamo diferents activitats socioeducatives amb i per als joves (pintades al vidres, als parcs, façanes, pancartes, camisetes, etc.) amb l’objecte d’empoderar i donar les gràcies a les dones que han destacat per qualque motiu.

La Unión Deportiva Collerense, club de futbol del barri de Coll d'en Rebassa, també s’ha sumat a la iniciativa del servei Dinamo i el dijous 29 de març jugaran el partit contra el Sporting de Maó amb una camiseta morada amb la finalitat de donar visibilitat a l’esport femení. Serà a les 12 hores al seu estadi.

Les entitats i serveis que ja s’han sumat són Agrupament Escoltes AEG Son Ferriol, Associació joves Son Oliva, Fundació Patronat Obrer, CEPA Son Canals, OJE Hogar Azimut, Associació veïnats Santa Pagesa, Associació veïnats Es Fortí, Naüm. Projecte Socioeducatiu (Gnes. de la Caritat), Unió Deportiva Collerense, Fundació Diagrama. Intervenció Socioeducativa, plataforma d’Entitats i Serveis de s’Arenal, IES Joan Maria Thomàs, IES Politècnic, IES Joan Alcover, IES Aurora Picornell, IES Josep Sureda i Blanes, IES Son Rutlan, IES Madina Mayurqa i IES Emili Darder.

Si qualque entitat juvenil, associació de veïnats, centre educatiu o col·lectiu vol sumar-se a la iniciativa, encara pot participar. Cal posar-se en contacte el servei Dinamo: equipdinamo@gmail.com o 630 877 610 (servei whatsAppExpress).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.