algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Susanna Moll reivindica un nou marc jurídic per reconèixer els drets laborals de les dones esportistes

La regidora d'Educació i Esports de l'Ajuntament de Palma, Susanna Moll, ha reivindicat aquest dijous la necessitat «d'avançar legislativament i elaborar un marc jurídic esportiu on es reconeguin els drets laborals de les lligues professionals femenines», en el qual «es defensin els drets de les esportistes en igualtat de condicions».

Així s'ha expressat durant la presentació de la conferència a càrrec de l'advocada experta en dret esportiu i autora de 'Dona, discriminació i esport', María José López González, que ha tengut lloc al Centre de Cultura Sa Nostra, dins dels actes del programa 'Palmadona' de l'Institut Municipal d'Esports (IME).

Moll ha destacat el currículum de la ponent dins de l'àmbit institucional, social i de la solidaritat. Entre altres càrrecs, actualment, María José López González, és membre de les comissions jurídica i de Dona i Igualtat de Gènere del COE, secretària general i assessora jurídica de l'Associació Espanyola de Jugadors de Futbol (AEJF) i de l'Associació de Jugadores de Bàsquet (Ajub). També és col·laboradora assídua de mitjans de comunicació.

El llibre 'Dona, discriminació i esport', amb pròleg del president del Comitè Olímpic Espanyol (COE), Alejandro Blanco, va ser presentat el passat mes de novembre en el COE. Segons ha explicat l'Ajuntament, «aborda la precarietat laboral com un fet generalitzat en l'esport femení espanyol, que contribueix a l'emigració de grans esportistes per competir en altres països».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.