cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.15°

Reclamen que l'Estació Intermodal s'anomeni Estació de Palma

L'Associació per a la Revitalització dels Centres Antics (ARCA) i l'Associació d'Amics del Ferrocarril de les Illes Balears (Aafib) han reclamat que l'Estació Intermodal s'anomeni Estació de Palma.

Segons ha exposat ARCA en un comunicat aquest dimarts, dir Estació Intermodal és «equivocat» i, per això, s'han dirigit al Govern i al Servei Ferroviari de Mallorca (SFM) per a «aconseguir que no es perdi el nom identificatiu d'Estació de Palma».

«El seu nom era Estació de Palma i per tant és absurd perdre aquest topònim, o aquest nom indicatiu. És probable que en el futur a tota l'illa i també a Palma hagin altres estacions intermodals, fet que encara fa més ridícul denominar la del centre de Palma amb aquest adjectiu únicament», han manifestat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per CARCA torna donar la murga, fa mes de 6 anys

Estació Intermodal està molt bé, perque recull tres tipus de transport.
Si enlloc d' una illa, Mallorca fos una regió peninsular on s'hi aturassin trens regionals i internacionals estaria bé, però per uns trajectes tan petits, està millor així com està.
Si volen una Estació de Palma , que la facin ells amb les pedres del nyarro de Sa Feixina a la rotonda on feren deixar la escultura de Lorenzo Quinn.
Què s'han pensat que son?

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente