muy nuboso
  • Màx: 18.15°
  • Mín: 11.1°
18°

Palma acollirà la nova edició del Teatre de Barra sota el títol ‘Willkommen Cabaret’

La dotzena edició del Teatre de Barra, que estarà centrada en món del cabaret, comptarà amb cinc noves peces de cinc autors que es podran veure en cinc bars de Canamunt des del 22 de febrer. Aquesta edició, que es realitzarà sota el nom de Willkommen Cabaret finalitzarà el 24 de març amb la gran final, que se celebrarà en el Teatre Mar i Terra. Les obres es podran veure cada dijous durant un mes.

El regidor de Cultura de Cort, Llorenç Carrió, ha remarcat que es tracta «d'un cicle més que consolidat al qual com a Ajuntament donam suport perquè és un format interessant». «Peces curtes capaces de captivar als espectadors en poc temps», ha remarcat. Per la seva banda, el coordinador del Teatre de Barra, Javier Matesanz, ha explicat que en aquesta edició del cicle es trobarà «una mica de tot, des de drama fins a comèdia o nostàlgia» i ha destacat com a novetat que durant la final es podrà veure una exposició fotogràfica de Jaume Salom amb imatges dels assajos.

Les obres d'aquesta edició són 'Cocotte Jolie', de María Cristóbal Otxandio, que estarà dirigida per Lucca Bonadei; 'El cel pot esperar', d'Eder Mol; 'El penúltim cuplé', d'Ivo Erasme; 'Cabaret sauvage', de Jose Artero, que estarà dirigida per Vicka Duran i 'Maybe this estafi', de Miquel Àngel Raió, que estarà dirigida per Lluqui Herrero. La dotzena edició del Teatre de Barra, que estarà centrada al món del cabaret, comptarà amb cinc noves peces de cinc autors que es podran veure en cinc bars de Canamunt des del 22 de febrer.


Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.