cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
24°

Fracassa la manifestació de 'Mos movem' contra el català

La manifestació de 'Mos movem', convocada contra el requisit de català a la sanitat, no ha estat capaç de reunir més de 2.000 persones a Palma. 

A la concentració hi han participat els principals líders del PP: Biel Company, Marga Durán, i l'expresident i actual senador, José Ramón Bauzá. A més, hi ha assistit el portaveu del partit Ciudadanos al Parlament, Xavier Pericay, i també el líder del nou partit d'extrema dreta i anticatalanista Actua Balears, Jorge Campos.

La portaveu de 'Mos movem', Úrsula Mascaró, ha assegurat, en declaracions a la premsa, que «no volem imposicions lingüístiques en sanitat ni enlloc».

A la concentració s'han pogut veure nombroses banderes espanyoles i s'han sentit lemes anticatalanistes com 'Som balears, no catalans'.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Josep Miquel, fa mes de 5 anys

Com no podia faltar, s'orinal exposa el seu argument, digne de una candidatora al Premi Einstein (Premi Nobel a l'estupidessa humana) d'una profunditat intelectual inenarrable, el "Y tú més" que deixa ben claret que te dins el meló, clar que es evident que encara no s'han inventat els oribnlas pensants.

Valoració:0menosmas
Per Guiem, fa mes de 5 anys

Najera, Diez, Negueruelas, etc mai els vaig sentir xerrar en mallorqui i tampoc ningú que demanas que els fotesin defora per xerrar sempre en castella

Valoració:1menosmas
Per Josep Miquel, fa mes de 5 anys

Ara puc entendre que la gonellada faci foc pels caixals, consideren un gran exit 2.500 persones, a alguns camps de segona B hi van cinc o sis vegades mes espectadors, i quant la manifestació era de mes de 100.000 deien que la majoria silenciosa no hi havia anat. Pobres bubotetes, si la majoria silenciosa que no hi va es que està en contra com pensaven i deien aquest pobres trabucadets, fins d'aqui una semana o hauran de tenir cagareles o hauran deixat ben clar que no tenen cap dignitat personal ni politica, que no tenen mes que uns minims ridiculs de cultura i respecta per la terra que els hi dona teuala i pa ja ho demostren a diari

Valoració:7menosmas
Per pregunto, fa mes de 5 anys

I la Sra. Ursula Mascaró te els pebrots de dir que "no volem imposicions lingüistiques en sanitat ni enlloc" si és així perquè imposa als pacients la llengüa dels sanitaris que segurament la majoria son castellà parlants? i si ve personal que parla xec,rus,slovè no els faran apredre castellà?

Valoració:6menosmas
Per Emigrante, fa mes de 5 anys

¿Quien de DBalears dictamina si una concentración es un éxito o un fracaso?
Quien decide que 2500 es un fracaso? Cuanto es un éxito? Un millón? Y un fracaso? 2000, 5000 personas ...

Porque ya nadie firma en los artículos de este periódico.

Valoració:-3menosmas
Per Catalunya Insular, fa mes de 5 anys

Si la Catalunya insular fos Espanya (i no d'Espanya) els qui canten "yo soy español, español, español" i "a por ellos, oe" haurien de ser els primers que, per patriotisme inclusiu, haurien de defensar a mort la "riqueza lingüistica y cultural de España"...Però fan exactament l'inrevés. Això vol dir simplement que per a ells qualsevulla llengua i cultura que no sigui la castellana és estrangera. Gràcies, però, per la sinceritat! El procés continua...i s'estén.

Valoració:6menosmas
Per Idò no., fa mes de 5 anys

I s'hi varen poder sentir els crits dels " triples espanyols" : (yo soy español, español, español). Considerant que són prop de la meitat de la població, els espanyols i mallorquins renegats, no es pot considerar que aqueixa manifestació fos un èxit.

Valoració:6menosmas
Per marbosch, fa mes de 5 anys

A mi em recorden els mals estudiants, que quan suspenen una assignatura el primer que fan es cercar on es pot haver equivocat el professor en la correcció, però ells mai cerquen on s'estan equivocant.
Si aquesta gent dediqués un 50% del temps que inverteix en queixar-se a preparar-se una mínima prova de català, segur que haurien aprovat tots; però ay! això no és el tema, el tema és per puera, dura i simple ideologia colonitzadora.

Valoració:15menosmas
Per Barrufet, fa mes de 5 anys

-No més cal escoltar las teles nacionals,..........."se han manifestado MILES de personas en Palma en la manifestación celebrada contra, etc etc "...........( i tots sabem que eran quatre replegats) i desprès tractan de manipulaciò i adoctrinament a IB3 i TV3,.......(son una pandilla d´hipòcritas).- Arruix dels països catalanoparlants.

Valoració:12menosmas
Per guillem, fa mes de 5 anys

Tota aquesta gent que reclama el dret dels professionals sanitàris a ignorar la llengua catalana, també creuen que estar contractat per fer feina a l'administració pública es un dret. El dret es dels usuaris dels serveis públics i no dels servidors públics que hauràn de ser escollits amb critèris d'igualdat, mèrits, caqpacitat i transparencia de entre tots els professionals interessats per ocupar una plaça pública.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente