algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.33°
15°

Cort ho té tot llest per celebrar aquest dissabte la 42ena Rua de s'Arenal

L'Ajuntament de Palma ho té tot preparat per celebrar aquest dissabte la Rua de s'Arenal, una desfilada que aquest any compleix la seva 42en edició i que cada any congrega més públic i compta amb una major participació quant a carrosses i comparses.

A la presentació de l'esdeveniment hi han estat presents el batle de Palma, Antoni Noguera, la regidora de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, Eva Frade, l'assessor del Districte Platja de Palma i Pla de Sant Jordi, Miguel Ángel Contreras, els regidors d'Atenció Ciutadana de s'Arenal, Miquel Àngel Serra i el regidor de Cultura i Fires i Festes, Lluís Segura. També hi han participat la gerent de l'Associació Hotelera de la Platja de Palma, Patricina Lliteras, la presidenta de l'Associació de Veïns Districte Platja de Palma, Carmen Nogueira i el president de l'AV Sant Antonio de la Platja de Ca Pastilla, Poncio Bover.

«La població de s'Arenal ha de tractar-se com un tot i aquesta col·laboració ha anat creixent i s'ha fet forta. La Rua de s'Arenal és una de les cites que ens trobam durant l'any; una convocatòria molt gran i participativa», ha destacat Frade, qui ha explicat que per a l'esdeveniment Cort ha contractat la dinamització del grup Trencaclosques com a animació infantil i també un DJ.

En aquest sentit, Serra ha valorat la participació. «Vull agrair la col·laboració d'associacions de veïns i d'hotelers per seguir apostant per aquesta festa que cada any mobilitza milers de persones entre participants i públic», dit.

Aquest any, les bases per participar en la Rua permeten inscriure's en tres modalitats: Carrossa, Comparsa i definició individual (grup de menys de 10 persones).

La Rua de s'Arenal començarà a les 15:00 h al carrer Miquel Costa i Llobera i des d'allà recorrerà l'avinguda de Miramar, avinguda Nacional i plaça de les Meravelles, on tendrà lloc una fi de festa amb una actuació infantil a càrrec de Puzle, hi haurà animació musical amb un punxadiscos i el lliurament de premis.
Les inscripcions a la Rua de s'Arenal es poden anar formalitzant durant tota aquesta setmana a les oficines municipals de l'Arenal de Llucmajor i a l'oficina de districte de l'Ajuntament de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.