muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 17°
20°

L’EMT posa en marxa la campanya ‘Cediu-me el pas’

L’Empresa Municipal de Transports de Palma (EMT) posa en marxa la campanya 'Cediu-me el pas', mitjançant la qual es demana la col·laboració dels conductors en el moment en què l’autobús deixa l’aturada per incorporar-se de nou a la circulació. La iniciativa comença aquest divendres i té una durada de dos mesos.

El regidor de Mobilitat, Joan Ferrer, ha explicat: «Es tracta de recordar a tots els usuaris de vehicle a motor que, sempre que sigui possible, el transport públic té prioritat de pas quan surt de l’aturada», ha resumit Ferrer. El regidor ha remarcat que amb la campanya allò que es demana a la resta d’usuaris de la via «és que han de tenir aquesta consciència i aquest plus de civisme». «És important que el transport públic es pugui tornar a incorporar al seu recorregut de forma segura tot cedint-li el pas», ha assegurat Ferrer.

També es farà una campanya a través de les xarxes socials. A més, una part de la campanya quedarà fixa, per sempre, ja que es col·locaran uns adhesius a la part del darrere de tota la flota d’autobusos, formada per 177 vehicles a dia d’avui, amb l’eslògan 'Cediu-me el pas'. 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.