algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Sis artistes decoren els quioscs de La Rambla de Palma

137839

Un total de sis artistes estan pintant i decorant 11 quioscs situats en Les Rambles amb l'objectiu «d'omplir d'art urbà» aquest espai emblemàtic de la ciutat.

Segons ha indicat en un comunicat l'Ajuntament de Palma, la idea va sorgir del Districte Centro i l'àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística ha estat qui ho ha desenvolupat. Suso 33, Joan Aguiló, Amadeo Orellana, Jerom, Cati Cànoves i Joan Sastre són els artistes que participen en el projecte. El batle de Palma, Antoni Noguera, ha destacat que l'actuació «combina una intervenció artística amb una ubicació emblemàtica de Palma, un espai de trobada de molta gent».

A més, Noguera ha considerat que la iniciativa «s'integra bé dins del model de ciutat que es vol» i permet «combinar la ciutat amb la cultura, amb les intervencions artístiques, convertir-ho en un aparador de cultura». Per la seva banda, el regidor de Cultura, Llorenç Carrió, ha recordat que la convocatòria tenia una aportació màxima de 15.000 euros. «Quan obrirem la línia de subvencions ja marcarem que el projecte s'havia de desenvolupar als quioscs de la Rambla».

Bartomeu Tomas, comissari del projecte al costat de Biel Amer, ha explicat que es va establir «un marc teòric i conceptual del projecte que girés al voltant del concepte fluxos». «Volem contribuir i crear un flux de reflexió i coneixement a través de l'art. Les propostes tenen relació amb una visió de la ciutat, de les problemàtiques que les nostres ciutats sofreixen actualment», ha dit Tomas.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.