nubes dispersas
  • Màx: 17.24°
  • Mín: 12.25°
12°

El Palau de Congressos de Palma estrena les noves oficines

La regidora de Turisme, Comerç i Treball de l'Ajuntament de Palma, Joana Maria Adrover, ha visitat aquest dilluns, 11 de setembre, les noves oficines del Palau de Congressos de Palma. A partir d'ara, estaran situades en aquestes infraestructures i no a l'edifici municipal d'Avingudes.

«Hem pres possessió i hem utilitzat aquest dret que ens reservam com a administració pública i hem fet la mudança durant el mes d'agost», ha explicat la regidora. També ha destacat que dins de la instal·lació del Palau «hi haurà sempre una presència de la propietat que és l'administració pública entre Ajuntament i Govern»

Les noves oficines

A les noves oficines hi ha dos despatxos per als treballadors de l'empresa, un arxiu i una sala de reunions. «Ara mateix des de les oficines se segueix el dia a dia de les instal·lacions; del contracte que es va signar amb Melià, veure que compleixen tots els punts, que es paguen les rendes quan correspon, etcètera», ha explicat. D'altra banda, Adrover ha remarcat la importància que té el Palau per al turisme denominat MICE d'aquests mesos, ja que és quan finalitza la temporada alta en la resta de sectors, «ara comença la temporada alta dels congressos». «Ara Palma té un Palau que pot atendre aquesta demanda».

El contracte d'arrendament de les instal·lacions que conformen el complex inclou diverses clàusules de caràcter social com: 12 usos de les instal·lacions del Palau de Congressos per a activitats públiques que determini la Societat, un pla d'igualtat o programes de promoció de Palma i de les Balears com a destinació turística.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.