nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.03°

Cort lamenta la decisió sobre l’expedient de demolició del monument al creuer Baleares

Los de Hazme oir homenaje en el monolito de sa Feixina

L'Ajuntament de Palma ha lamentat aquest dimarts la decisió judicial de mantenir la mesura cautelar de suspensió de l'expedient de demolició del monòlit feixista de Sa Feixina i ha avançat que estudia presentar un recurs d'apel·lació a l'acte dictat pel jutjat contenciós administratiu número 2. Segons han explicat el monòlit «no té cap valor artístic ni patrimonial; fet que ho avalen tant els informes tècnics sol·licitats pel consistori com els elaborats pels tècnics del Consell».

En aquest sentit, han assenyalat que les al·legacions presentades assenyalen que ARCA no ostenta una legitimació activa per impugnar l'acord i que el recurs que presenta l'entitat conservacionista «va dirigit a un acord de continuació de l'expedient de licitació que no és susceptible de ser recorregut, perquè és un acte de tràmit no qualificat». Així mateix, en les al·legacions l'Ajuntament justifica la decisió de reprendre el procediment per via d'urgència, «posat que l'expedient va estar aturat durant gairebé un any».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per idó bé, per collons, fa mes de 6 anys

Idó bé, aquest bergant de sa foto, no és franquista ni fatxa és que va fer una fresse davant una farse, que encare viu dins l'Espanya del PP. La memòria històrica ( llei firmada i aprovada ) i se le passen cada día per el forro dels.....

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente