algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

Cort rep dues propostes per a l'execució de les obres de demolició de la Feixina

L'Ajuntament de Palma ja ha rebut dues propostes d'empreses (i n'espera dues més) per a l'execució de les obres de demolició del monòlit de la Feixina i la pavimentació de l'espai lliure resultant.

Segons han informat, les dues que estan esperant està previst que arribin en els pròxims dies ja que han comunicat la seva intenció de traslladar-los un certificat d'enviament d'ofertes. Segons han recordat, el procediment administratiu és de caràcter urgent i per tant, els terminis s'han escurçat a la meitat. La despesa consignada per al projecte és de 169.870,82 euros (143.762,37 euros més 26.108,45 euros d'IVA).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per BERNAT, fa mes de 6 anys

Estic d'acord en que es llevi aquest "armatoste".
El que no entenc, és el per què no es pot mantenir la font on està posat. No hi veig cap raó tècnica que impedeixi mantenir-la.

Valoració:1menosmas
Per Ho arribarem a veure?, fa mes de 6 anys

Veurem si s'atreviran a dur endavant el projecte de demolició. Els franquistes antics i novells de tant en tant s'inventen estratagemes per a evitar-la, fent por als politics que han d'ordenar-la. Conseguiran evitar la llei que mana que desaparegui? No ho sé, ja no sé que pensar.

Valoració:1menosmas
Per Guanyarà la que requalifica els terrenys:, fa mes de 6 anys

Guanyarà la que requalifica els terrenys per a poder refer-ho com un bloc de 30 plantes, tipus torre de la plaça Madrit.

Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente