cielo claro
  • Màx: 22.25°
  • Mín: 13.08°
22°

L’App del català ja té més de 400 valoracions a Palma

L'aplicació de la Plataforma per la Llengua per saber quins comerços tenen una actitud més responsable amb l'ús del català, CatalApp, ja compta amb més de 400 valoracions a la ciutat de Palma per part dels usuaris, després de quatre mesos en funcionament. D'aquesta manera, els usuaris de les Balears consideren que els establiments que tenen més responsabilitat lingüística són La Tertúlia Cafè Teatre, la llibreria Quart Creixent, el restaurant El Trispol, el Trens Restaurant Temàtic, i el CineCiutat.

Segons expliquen des de l'ONG del català, amb aquesta aplicació els usuaris poden valorar i comentar l'ús que es fa del català en l'atenció oral, escrita i virtual dels més d'1.500.000 comerços de tots els territoris de parla catalana. La Plataforma pretén impulsar l'ús social de la llengua catalana a partir de la integració social i de fer que el català «sigui la llengua comuna per assegurar la millora de l'estatus legal i la consciència lingüística de la societat».

Per això, l'entitat té com a objectiu transformar el panorama actual per aconseguir que els catalanoparlants tenguin garantit «el dret de viure plenament en català».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pere, fa mes de 6 anys

magnífic¡¡¡¡no atureu¡ necessitem ànim i força "a la catalana".

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente