cielo claro
  • Màx: 20.67°
  • Mín: 13.08°
21°

Es posa en marxa un grup de feina per evitar inundacions a la zona de Sant Jordi

La Conselleria de Medi ambient, Agricultura i Pesca ha acollit aquest dijous la primera reunió.

La Conselleria de Medi ambient, Agricultura i Pesca ha acollit aquest dijous la primera reunió del grup de feina del Prat de Sant Jordi creat per minimitzar els riscs d'inundació en aquesta zona de Palma. Així mateix, la finalitat del grup és intentar evitar, dins del possible, que l'aigua no entri a les cases dels veïnats en períodes de pluges intenses com les viscudes al desembre del 2016 i el passat mes de gener, segons ha informat la Conselleria.

La directora general de Recursos Hídrics, Joana Garau, ha coordinat la trobada dels integrants del grup que són els tècnics de les direccions generals de Recursos Hídrics, Agricultura i Emergències, a més del departament de carreteres del Consell Insular de Mallorca, l'Ajuntament de Palma i Emaya.

Pel que fa a la part agrària s'ha posat damunt de la taula el fet del manteniment de les séquies, mentre que l'Ajuntament prepara un projecte per a la zona i la direcció general de Recursos Hídrics vol recuperar un pla d'actuacions redactat l'any 2009 per dur a terme actuacions puntuals per minimitzar els efectes de les inundacions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.